Lynda Hotel

Classificado 9.4 em 484 avaliações. 9 quartos. Inaugurado em Junho 2022.

★★★★

Em Istambul, a cerca de 8 minutos a pé de Igreja de Santa Sofia, Lynda Hotel fornece serviços de concierge, quartos antialérgico, um jardim, acesso Wi-Fi gratuito em toda a propriedade e um salão partilhado. Este hotel de 4 estrelas dispõe de um balcão de turismo e depósito de bagagens. O alojamento está a 1,8 km do centro da cidade e a 8 minutos a pé de Mesquita Azul.

Lynda Hotel disponibiliza pequeno-almoço buffet ou halal.

Lynda Hotel fornece serviço de engomadoria, bem como comodidades de negócios como fax e fotocopiadora. Os funcionários da receção falam árabe, inglês, espanhol e francês, e estão disponíveis para ajudar 24 horas por dia.

Lynda Hotel tem vários pontos de interesse populares nas suas proximidades, incluindo Cisterna da Basílica, Palácio de Topkapi e Coluna de Constantino. O aeroporto mais próximo é o Aeroporto Internacional Sabiha Gökçen - Istambul, que está a 40 km de Lynda Hotel, e o alojamento disponibiliza serviço de transfer do aeroporto por um custo adicional.

Quartos disponíveis

2 guests

Quartos

Adultos

Crianças

Recomendado nas Proximidades

Um guia para grandes lugares perto do Lynda Hotel

  1. Saade Kahvaltı

    Herseyi harıka,lezzet birleşimi,sunum manzara servis cok guzel

    226 m do hotel
    Darüssaade Hotel Sultanahmet

  2. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    268 m do hotel
    Cankurtaran Mh.

  3. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    302 m do hotel
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  4. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    346 m do hotel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  5. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Ayasofya'yı dolduran cemaat

    353 m do hotel

  6. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    357 m do hotel
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  7. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    366 m do hotel
    Cankurtaran Mahallesi

  8. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    402 m do hotel
    Sultanahmet

  9. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    415 m do hotel
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  10. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    0.7 km do hotel
    Gülhane Parkı Alay Köşkü

  11. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    0.8 km do hotel
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1.1 km do hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2